Tuzlanska pivovara počela izvoz u Sloveniju

Bez autora
Jul 12 2010

"Tuzlanska pivovara" počela je s izvozom piva u Sloveniju, što je rezultat uspješnih pregovora njenog menadžmenta s predstavnicima slovenačke firme "Silmek". Pregovori su rezultovali potpisivanjem dugoročnog ugovora o izvozu kompletnog asortimana proizvoda "Tuzlanske pivovare" u Sloveniju. U "Tuzlanskoj pivovari" kažu da su pripreme za ovaj značajan poduhvat trajale dugo i da su dio kontinuirane politike menadžmenta za širenje plasmana proizvoda u zemlje regije. Prije nekoliko mjeseci "Tuzlanska pivovara" otpočela je sa plasmanom proizvoda na Kosovo, a u toku su i pripreme za izvoz i u druge zemlje regije. Ovo je još jedan u nizu uspjeha u prvih šest mjeseci 2010. godine kad je prodaja povećana za 5,6 odsto u odnosu na isto razdoblje u prošloj godini.

Tuzlanska pivovara počela izvoz u Sloveniju"Tuzlanska pivovara" počela je s izvozom piva u Sloveniju, što je rezultat uspješnih pregovora njenog menadžmenta s predstavnicima slovenačke firme "Silmek".

Pregovori su rezultovali potpisivanjem dugoročnog ugovora o izvozu kompletnog asortimana proizvoda "Tuzlanske pivovare" u Sloveniju. U "Tuzlanskoj pivovari" kažu da su pripreme za ovaj značajan poduhvat trajale dugo i da su dio kontinuirane politike menadžmenta za širenje plasmana proizvoda u zemlje regije. Prije nekoliko mjeseci "Tuzlanska pivovara" otpočela je sa plasmanom proizvoda na Kosovo, a u toku su i pripreme za izvoz i u druge zemlje regije.

"Ovo je još jedan u nizu uspjeha u prvih šest mjeseci 2010. godine kad je prodaja povećana za 5,6 odsto u odnosu na isto razdoblje u prošloj godini", kažu u "Tuzlanskoj pivovari".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik